Аніта Луценко знову зробила операцію і показала, як виправила помилку хірурга, який понівечив їй живіт

Відома українська тренерка Аніта Луценко знову наважилася лягти під ніж хірурга, щоб виправити невдалу пластику живота.

У сторіз своєї сторінки в Instagram знаменитість поділилася кадрами з операційної, а також зізналася, що ця операція теж не минула без ускладнень. Як розповіла Луценко, їй дуже хотілося повернути колишній вигляд свого живота, тож два тижні тому вона зробила ще одну операцію.

“Закінчу історію “Пупок”. На Новий рік я вирішила, що більше не хочу тримати ці думки в голові 24/7 і вирішила знайти, хто переробить цю “прекрасну” роботу. Знайшла лікаря, записаласяь на консультацію. Сказав, що все зробить. Мій запит був: повернути, як було до першої операції. Все минуло гуд. Лікар сказав, що було складно і багато фіброзної тканини”, – пояснила спортсменка.

Втім, як поділилася Луценко, цього разу інший лікар зумів повернути естетичний вигляд її животу. І хоча на відновлення потрібен буде рік, проте Аніта вже задоволена результатом. Також тренерка поділилася фото до та після операції.

“Щаслива, що наважилася. Хоча думала, що за два тижні вже стрибатиму. Але поки що відновлююся. Ношу корсет і дуже обережна. Лікар сказав, що живіт прийде в норму за рік. Після тренування стало краще. Поки що відчуваю, що довго лежала, і тіло має стати на місце”, – поділилася Аніта.

Водночас спортсменка зізналася, що жалкує про те, що коли робила першу операцію, не приділила набагато більше уваги лікареві, до якого зрештою пішла.

“Про що я жалкую: що не приділила у 10 разів більше уваги пошуку лікаря; що довірилася, коли лікар сказав, що зроблю вам без сітки. Це була помилка. Чи то на мені провели експеримент, чи що; не потрібно було набирати так багато ваги під час вагітності”, – підбила підсумки тренерка.

Нагадаємо, днями Аніта Луценко зі сльозами на очах розповіла, як зробила невдалу операцію на животі. Тренерка лягла під ніж хірурга, щоб видалити пупкову грижу, яка з’явилася після пологів, а також підшила діастаз.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *