Сім жіночих імен, які приносять своїм власницям кохання і щасливий шлюб

Вибирати імена для дітей треба уважно, адже, як-то кажуть, ім'я впливає не лише на характер, а й на долю.

Названо жіночі імена, які приносять кохання та обіцяють щасливий шлюб. Вони наділяють своїх власниць властивістю дарувати любов. Дівчата з такими іменами зазвичай оточені шанувальниками, щасливі у шлюбі. Зверніть увагу на ці імена, якщо хочете для своїх доньок гарної долі.

Як назвати дівчинку – імена, яку дарують щасливе кохання і шлюб

Любов

Це ім'я говорить саме за себе. Дівчина, названа Любов'ю, і є самим втіленням кохання. Вона приваблива, ніжна, трохи сором'язлива й тендітна. Це вміла господиня, віддана дружина, яка завжди знайде підхід до чоловіка.

Людмила

В перекладі це ім'я означає “мила людям”. І справді, Людмили милі людям навколо, а своєму чоловікові – найбільше. Вони товариські, комунікабельні, господині. Дівчата, які мають це ім'я, вміють любити, у стосунках проявляють ініціативу.

Наталя

Ім'я Наталія перекладається з латинської як “рідна”. Наталя чесна, добра, чуйна, розумна та дбайлива, тому дівчат з таким іменем завжди дуже поважають. Вона користується повагою не лише серед чоловіків, а й серед жінок. Ім'я м'яке та милозвучне, а дівчатам з ним зазвичай дуже щастить у шлюбі. Вони вважають, що сім'я – це найголовніше в житті. Тому зазвичай вони є хорошими дружинами й матерями.

Юлія

Ім'я м'яке й милозвучне. Воно наділяє свою власницю ніжністю, легкістю і шармом. Юлія весела, життєрадісна, грайлива, завжди живе на оптимістичній ноті та заражає всіх довкола прекрасним настроєм. Шанувальників у Юлії зазвичай багато, а шлюб – щасливий і довготривалий.

Зоя

В перекладі з грецької мови Зоя означає “життя”. У дівчат з таким іменем сім'я завжди на першому місці. Вони створюють теплу атмосферу вдома і навколо. У стосунках з партнером завжди проявляють щирі почуття та турботу.

Олеся

Ім'я Олеся  тлумачиться як “лісова”, “дівчина з лісу”. Дівчат з таким іменем характеризує передусім вірність, вони ніколи не зраджують у стосунках. Олесі – чудові дружини, люблять чистоту, підтримують комфорт, а також вміють смачно готувати.

Оксана 

В перекладі з грецької Оксана означає “гостинна”. Дівчата з таким іменем дійсно дуже гостинні. Крім того, вони чесні, порядні й романтичні натури, стають вірними дружинами та турботливими мамами. Оксана по-справжньому розкривається лише в родині, для неї вкрай важливо створити міцну, надійну сім'ю.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *