Як фальсифікували “вибори Путіна”: росіяни “намалювали” рекордну явку на ТОТ

Росіяни повідомили про явку майже в 90% на президентських виборах в тимчасово окупованих частинах Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України.

Про це свідчить опублікована статистика місцевих “виборчих комісій”.

Так, росіяни заявили, що підсумкова явка на президентських виборах на окупованій території Донеччини сягнула 88,25%, на Луганщині – 87,12%, на Запоріжжі – 85,2%, на Херсонщині – 83,87%. Звісно ж, більшість начебто проголосували за чинного президента РФ Володимира Путіна.

Зауважимо, що про таку величезну явку росіяни заявили в українських регіонах, де у зв’язку з війною немає значної частини, а то й половини населення, де цілі міста зруйновані та порожні.

“Це добре. Що абсурдніше – то краще. Ні в кого не мають закрадатися сумніви, що там щось реально голосують і рахують”, – висловив думку український журналіст Денис Казанський.

Читайте провідні новини дня:

До слова, 17 березня в МЗС Німеччини заявили, що “вибори” президента Росії на окупованих територіях України є недійсними та є ще одним порушенням міжнародного права.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: “Вибори Путіна”: голосування під дулами автоматів, шамани, ряжені та зникаючі чорнила

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *