Вночі Росія вдарила ракетами і дронами: скільки цілей було знищено

Вночі проти 28 березня армія Російської Федерації завдала ракетного-авіаційного удару по Україні із застосуванням кількох типів ракет та безпілотників Shahed. Сили ППО знищили 28 ударних БпЛА.

Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Микола Олещук.

“Знищено 26 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131” у межах Одеської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей, – йдеться у повідомленні.

Окупанти запустили три крилаті ракети Х-22 та протирадіолокаційну ракету Х-31П з акваторії Чорного моря. Зенітну керовану ракету С-300 – з Донеччини. 28 безпілотників Shahed-136/131 росіяни випустили з території російської Курської області та мису Чауда в Криму.

Зазначається, що до відбиття удару залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Ворог вночі атакував дронами, а зранку вдарив ракетою по Одесі

Як повідомлялося, пізно ввечері Україною поширилася повітряна тривога. Почервоніли усі регіони, окрім заходу. Повітряні сили інформували про зліт кількох бортів Ту-22м3.

Згодом сирени знову залунали у низці регіонів. ПС ЗСУ попереджали, що Росія атакує Україну ударними БпЛА.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *