76-річний Арнольд Шварценеггер вперше показався з кардіостимулятором після операції на серці

Голлівудський актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер вперше після операції вийшов на зв’язок з фанами.

На сторінці в Instagram “залізний Арні” розмістив кадр, на якому позує з кардіостимулятором у грудях, який йому встановили минулого тижня. З його допомогою Шварценеггеру вирівнюють швидкість серцебиття.

З огляду на кадр, який актор розмістив у фотоблозі, відновлення після операції відбувається добре. Також зірка обнадіяв фанів, що невдовзі зможе взятися за знімання у новій стрічці:

“Дякую вам! Я отримав стільки добрих повідомлень з усього світу, але багато людей запитували, чи мій кардіостимулятор викличе проблеми з другим сезоном серіалу “Фубар”. Абсолютно ні. Я буду готовий до знімань у квітні”, — повідомив Шварценеггер.

Нагадаємо, тиждень тому Арнольд Шварценеггер повідомив, що йому встановили кардіостимулятор після того, як зробили три операції на відкритому серці. Зазначимо, що у актора від народження є вада серця — двостулковий аортальний клапан.

Вперше “залізний Арні” зробив операцію 1997 року — йому замінили легеневий клапан. 2018-го року зірка переніс таку операцію ще раз, а 2020-го йому замінили аортальний клапан. Натомість тепер Арнольд Шварценеггер житиме з кардіостимулятором у грудях.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *