Відома голлівудська акторка зізналася, що втратила цноту в 35 років

Голлівудська акторка австралійського походження Ребел Вілсон відверто зізналася, що втратила цноту у 35 років.

Зірка стрічки “Холостячки” поділилася власним досвідом у своїх мемуарах Rebel Rising, які побачать світ на початку квітня. За словами Вілсон, вона сподівається що її історія стане позитивним прикладом для інших людей, особливо молоді, у тому, що “не всім доводиться втрачати цноту в підлітковому віці”.

“Люди можуть зачекати, доки вони будуть готові, або зачекати, доки вони стануть трохи зрілими. І я думаю, що це може бути позитивне послання. Очевидно, що ви не повинні чекати до тридцяти років, як я, але ви не повинні відчувати тиск, будучи молодою людиною”, – наголосила Вілсон, пише видання People.

Водночас зірка комедійних стрічок зазначила, що в підлітковому віці уникала цієї теми через сором’язливість:

“Був один незручний момент, здається, я сказала своєму найкращому другу: “О, так, я просто зробила це, щоб покінчити з цим, коли мені було десь 23″. Просто щоб дійсно уникнути запитань”,- зізналася Вілсон.

Акторка намагалася уникати цієї теми будь якими способами:

“Зазвичай я просто виходила з кімнати під час розмови. А потім люди казали: “О, у 24 роки вже так пізно”. А потім я сиджу тут і думаю: Боже мій, мені 35. Якого біса? Я матиму вигляд найбільшої невдахи”.

Хоча вона називає себе “пізно розквітлою”, Вілсон вважає, що, якби вона була на 20 років молодшою, її досвід та дослідження своєї сексуальності були б “зовсім іншими” і вона б раніше зрозуміла, що її приваблюють жінки.

Нагадаємо, що у червні 2022 року Ребел Вілсон здійснила камінгаут і показала свою обраницю. Нею стала американська дизайнерка Рамона Агрума. У жовтні того ж року у пари за допомогою сурогатної матері народилася донька Ройс Ліліан. У лютому 2023 року Ребел Вілсон та Рамона Агрума заручилися.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *