Зрадники нікому не потрібні: колаборант “ЛНР” “випадково” підірвався у власній автівці

Перейшов на бік ворога і за це його наздогнала смерть. Україна успішно вполювала чергового колаборанта, який 2022 року став на бік ворога. Цього разу в автівці підірвали зрадника, якому було доручено зомбувати українських дітей на окупованій Луганщині. Неспокійно і в тимчасово окупованому Севастополі. Частина міста знеструмлена – ЗМІ пишуть, що це робота ГУР.

Деталі розповів в ексклюзивному сюжеті для TSN.ua журналіст Артем Зябкін.

На Луганщині підірвали авто колаборанта

На Луганщині ліквідовано зрадника, який одразу після захоплення українського Старобільська перейшов на бік окупантів. 74-річного Валерія Чайку в його ж авто підірвали невідомі добродії зранку 1 квітня, коли той їхав на роботу.

За даними СБУ, пристаркуватий поціновувач “руского міра”, а також колишній член “Партії регіонів” одразу після захоплення його міста сам запропонував допомогу рашистам і став заступником очільника так званого “Центру з обслуговування освітніх організацій”. Підтвердив ліквідацію “ждуна” і голова Луганської ОВА Артем Лисогор. Каже, цього покидька на Луганщині знали всі:

“Чайка – типовий “ждун”, який ще від радянських часів не приховував своїх симпатій до “руского міра”. Його син будував успішну кар'єру в Луганську після окупації обласного центру, а 2022 року з приходом росіян до Старобільська і сам Валерій одразу перейшов на бік ворога”.

Чим займався зрадник

Займатися ексрегіонал мав, напевно, найстрашнішим – працювати з дітьми та прививати їм “рускій мір”.

“Окупанти з “гідністю” оцінили намагання вислужитися перед новою “владою” і призначили Чайку керівником так званого “Центру з обслуговування освітніх організацій”. Тобто Чайка мав контролювати якість і кількість пропаганди, яку вливає ворог у голови наших дітей”.

Не цурався Чайка також тиснути на людей, щоб ті перейшли на бік окупантів, зокрема погрожуючи дітям, розповіла в коментарі “Суспільному Донбас” голова Старобільскої МВА Яна Літвінова:

“Від перших днів повномасштабного вторгнення, перебуваючи тривалий час на пенсії, пішов на співпрацю з російськими окупантами як “заступник очільника Старобільського району”, пізніше був на посаді радника. Останнім часом очолював центр з обслуговування освітніх організацій. Під час окупації психологічно тиснув на людей, схиляючи до співпраці з окупаційною владою, погрожуючи завдати шкоди, зокрема дітям. Його дружина, педагогиня з багаторічним стажем, теж активно співпрацює з окупаційною владою. Пенсіонерка знову “вчителює” в місцевій гімназії”.

Зрадників стане менше

Зрадників України меншає і меншатиме з кожним днем. І це не порожнє припущення, а вже стала тенденція. 10 лютого був ліквідований ще один покидьок, але уже в Бердянську. За даними Центру нацспротиву, відправлено до пекла одіозного місцевого бізнесмена Олександра Галія, який у мирному Бердянську торгував цигарками та вивозив сміття, а за окупації вирішив займатися рекетом. А щоб отримати карт-бланш на свавілля, здавав рашистам українських патріотів. Місцеві в Мережі за словами до кишені не лізли: “Собаці – собача смерть!”.

Неспокійно в Севастополі

Не дають спокою окупантам і в українському Севастополі. Там вночі 2 квітня місцеві скаржилися, що в місті чутно вибухи. Аж раптом у них зникло світло.

За даними “Української правди”, гуркіт у Севастополі влаштували хлопці Буданова, підірвавши місцеву електропідстанцію: “Працювала група на місці. Електропідстанцію виведено з ладу”.

Партизани, а також хлопці з ГУР та СБУ вже давно й дуже плідно працюють над ліквідацією колаборантів у Криму. Згадайте лише замах на одіозного колишнього нардепа Царьова. Тоді колаборантові таки вдалося  оклигати, що не скажеш про його приятеля Киву. А реальність така, що зрадникам України не буде спокійного місця на цій Землі.

Нагадаємо, раніше начальник ГУР МО генерал-лейтенант Буданов анонсував нові широкомасштабні операції в окупованому Криму. Для цього українські спецслужби активно проводять рейди та диверсійні операції на узбережжі півострова і в Чорному морі, а також вибивають кораблі рашистів.

“Це все – підготовчі заходи до серйозної операції в Криму. Це перевірка правильності наших тверджень про шляхи підходу й відходу звідти. Крім того, це гарний посил для населення, яке живе в окупації вже 10 років. Багато хто з них вірить у те, що їх забули”.

І ці заяви українського командира неабияк лякають окупантів. Ось у що вони перетворюють український Крим – з туристичної перлини на оборонний рубіж.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ЗРАДНИКИ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНІ! Колаборант “ЛНР” “випадково” підірвався у власній автівці!

Читайте провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *