Який має вигляд стрижка “нірвана”, тренд весни 2024 року, що омолоджує, для будь-якого обличчя

Навесні жінки та дівчата починають оновлюватися та відчайдушно експериментувати зі власним стилем – оновлювати гардероб, експериментувати з зачісками. 

Якщо хочеться оновити свій образ, змінити зачіску, але не хочеться стригтися надто коротко, пропонуємо звернути увагу на стрижку “нірвана” — тренд цієї весни у багатьох зірок.

Який має вигляд стрижка “нірвана”

Насправді “нірвана” – це варіант відомого боба з довжиною міді. Завдяки шарам вдається досягти максимального обсягу на маківці. Пасма, що спадають візуально додають волоссю густоту.

Головна фішка цієї стрижки  у рваних кінчиках, які філіруються, або зрізаються бритвою. Завдяки такій методиці вдається досягти легкої недбалості й витончені пасма підкреслюватимуть риси обличчя.

Популяризував цей сексуальний боб рок-зірка Курт Кобейн. Стилісти стверджують, що популярність стрижки «нірвана» не слабшає від кінця 1990-х років, але останнім часом цю стрижку стали носити багато зірок, надавши їй статусу гарячого весняного тренду.

Розслаблена, трохи розпатлана стрижка, що підходить різним формам обличчя, це стрижка в стилі Курта Кобейна з Nirvana.

Кому підійде стрижка “нірвана”

Модна зачіска з відтінком невимушеності підходять практично всім, і в цьому її головна перевага. Вона має класний вигляд на власницях будь-якої форми обличчя, з різним типом волосся, у різних варіантах укладання, включаючи легкі кучері та мокрі ефекти.

Стрижку можна носити з будь-яким проділом, рваним чубчиком. Завдяки середньої довжини є можливість експериментувати з хвостиком або пучком залежно від настрою.

Ця стрижка підійде на рідке та густе волосся, не має вона і вікових обмежень — буде мати гарний вигляд як на студентці, так і на жінці у віці 50+.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *