Буде готова за 30 секунд: як приготувати ідеальну глазур на паску, що не тече і не тріскається

Дуже красиву та смачну глазур можна приготувати з сухого молока. З нею досить просто працювати, вона не вимагає особливого досвіду, а ще швидко засихає. Головне — взяти три компоненти і витримати пропорції:

Конкретних кроків приготування цієї глазурі на паску немає. Потрібно просто змішати всі компоненти. Паска вже повинна охолонути.

  1. Змішавши, зверніть увагу на консистенцію глазурі. Якщо ви думаєте, що маса надто рідка, можна додати трішки сухого молока. Якщо ж надто густа — більше згущеного молока.
  2. Готову глазур потрібно нанести на паску. Найзручніше робити це за допомогою силіконової лопатки.
  3. Зачекайте, щоб вона застигла. На це піде приблизно 30 секунд-1 хвилина.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *