РФ атакувала південь України дронами і ракетами: що відомо

 Вночі проти 6 квітня російські війська атакували безпілотниками “Shahed-131/13” та ракетами південні області України. В регіонах спрацювали сили ППО. Втім, не минулося без “прильотів”.

Про це повідомили Сили оборони півдня.

Зазначається, що бойова робота сил та засобів протиповітряної оборони в цій операційній зоні тривала близько п'яти годин. Росіяни атакували БпЛА з південного напрямку. Знищено 14 дронів: сім  на Херсонщині, по три – на у Запорізькій та Дніпропетровській областях, один – на Миколаївщині.

“Не вдалось уникнути влучань. Ворог, продовжуючи тероризувати цивільну інфраструктуру, поцілив у агропромислове підприємство на Херсонщині. Виниклу пожежу було оперативно ліквідовано вогнеборцями. Люди не постраждали”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, перед світанком армія РФ з південного напряму вдарила ракетами по Запоріжжю. Окупанти атакували промисловість регіону: пошкоджено виробничі будівлі. За попередньою інформацією, потерпілих немає.

Нагадаємо, після опівночі у низці регіонів залунали сирени: українцям знову дошкуляли ворожі безпілотники. Зокрема, під ударом опинився Харків.

Згодом Україну охопила масштабна тривога через пуски ракет Х-101/555 ворожою стратегічною авіацією. ПС попереджали, що перші ракети увійшли до повітряного простору країни через Сумщину близьку 05:00.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *