Допливли до берега: пілот і його собака дивом вижили після падіння літака в океан

Пілот і його собака благополучно допливли до берега після падіння літака в океан.

Газета Los Angeles Times повідомила, що невідомий чоловік і його собака перебувають у безпеці після того, як одномоторний літак Piper PA-32 Cherokee Six, яким він керував, впав у Тихий океан біля Ранчо Палос Вердес, штат Каліфорнія.

Сержант Джеффрі Веласко з департаменту шерифа Лос-Анджелеса розповів, що дзвінок про катастрофу надійшов 14 квітня о 17:20 за місцевим часом.

Інцидент стався приблизно за 150-200 метрів від берега, неподалік від Національного гольф-клубу Дональда Трампа в Лос-Анджелесі, і свідок зателефонував 911.

На місце події відправили команду рятувальників та медиків. Втім, чоловік та його улюбленець самотужки дісталися берега. Вони дивом не постраждали внаслідок аварії.

Літак затонув, і водолази спробували визначити його місцеперебування, але не було зроблено жодної спроби врятувати літак, який був виготовлений 1981 року.

Інцидент все ще розслідується і обставини катастрофи поки що незрозумілі, але авіакатастрофа класифікується як “нещасний випадок через проблеми з двигуном”.

Нагадаємо, 6-річна дівчинка вбігла до будинку, охопленого полум'ям, та врятувала маму, брата і сестру. Її рідні люди спали в момент пожежі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *