5 речей, які вас зістарять: не вдягайте цей одяг, якщо вам за сорок – чим краще замінити

Як мати приголомшливий вигляд, якщо ви жінка середніх років? Стилісти рекомендують спочатку почистити свій гардероб та позбутися тих речей, які додають віку. Розповідаємо, що не можна одягати у жодному разі, якщо вам трішки за сорок, і чим краще замінити цей одяг.

Раніше ми писали, які зимові светри будуть на піку популярності 2024-го. 

Капрі

Це найжахливіший стиль початку нульових, що давно вже минув. Але деякі представниці прекрасної статі продовжують носити цей одяг, який спотворює їхню фігуру. Окрім того, що капрі давно неактуальні, вони ще візуально вкорочують ноги. Щоб жінка мала стильний та приголомшливий вигляд, їй краще носити штани до щиколотки. Це підкреслить її витонченість та сексуальність навіть за пишних форм.

Бермуди

Ще один жахливий лук – це бермуди, які також обрізають ноги, спотворюючи загальний образ. До того ж, цей предмет гардеробу додає з десяток років своїй власниці. Тому краще їх позбутися якомога швидше. Аби мати стильний вигляд на свої роки і водночас мати молодий вигляд, одягайте шорти, які закінчуватимуться трохи вище коліна, аби відкрити ноги.

Громіздкі черевики

Так, це взуття наразі дуже модне і зручне. Але воно зіпсує на раз ваш витончений та елегантний образ зрілої жінки. Стилісти рекомендують обирати таке взуття, яке буде у тренді і заодно пасуватиме вам. Також варто звертати увагу на те, щоб воно було зручним і комфортним.

Речі у молодіжному стилі

Такий одяг аж ніяк не додаватиме молодості та краси. Все зовсім навпаки – зрілі жінки у вкорочених кофтах, на високих підборах і з милими локонами мають смішний вигляд. Натомість модні експерти рекомендують одягати костюми у стилі «тиха розкіш», об’ємні кардигани і трендові блейзери монохромних кольорів.

Квітковий принт

Сорокарічна жінка у сукні чи кофтині з яскравим квітковим принтом має вигляд дещо дивний і недоречний. Натомість варто придивитися до одягу з жіночними та витонченими візерунками, які підкреслюватимуть елегантність та надаватимуть шику вашому аутфіту.

Читайте також:

Трендові сукні, стильні костюми та шовкові піжами: у чому зустрічати Новий рік 2024

Не носіть ці сумки: 5 моделей, які давно вийшли з моди, чим їх краще замінити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *