Французька класика: рецепт смачного лінивого жульєну

Приготування

  1. Помийте та наріжте невеликими шматочками куряче філе.
  2. Шампіньйони та помідори наріжте скибочками.
  3. Броколі розділіть на суцвіття.
  4. Змастіть форму олією, викладіть в один шар м’ясо, поверх нього гриби, броколі та помідори.
  5. Змішайте яйця, сметану, подрібнений часник, мускатний горіх, червоний і чорний перець та сіль.
  6. Залийте яєчною заправкою м’ясо з овочами, викладіть зверху шматочки моцарели та листя шпинату.
  7. Запікайте в розігрітій до 200°С духовці 30 хвилин.
@_kryvol_ Готуємо, трошки #україна #ukraine #їжа #готуємо ♬ Theme from “A Summer Place” – Percy Faith And His Orchestra

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *