“Євробачення-2024”: як змінилися ставки букмекерів після двох півфіналів і на якому місці Україна

Днями відгримів другий півфінал конкурсу “Євробачення-2024“, який визначив остаточних фіналістів цьогорічного шоу.

Поки 26 країн-учасниць готуються виступити на головній сцені у фіналі та борються з хвилюванням, букмекери невпинно роблять свої прогнози. Так, вони відрізняються від тих, що були до обох півфіналів.

До трійки лідерів увійшли Хорватія, Ізраїль та Швейцарія. На думку букмекерів, найбільше шансів здобути кришталевий кубок має представник Хорватії, співак Baby Lasagna з піснею Rim Tim Tagi Dim. Його шанси на перемогу на “Євробаченні-2024” оцінюють аж у 42%.

На четвертій позиції опиняється Франція. А вже за нею п'яте місце прогнозують Україні та дуету alyona alyona та Jerry Heil з піснею Teresa & Maria. Поки що шанси на перемогу українських виконавиць букмекери оцінюють у 4%. Такий самий відсоток на виграш приписують й Ірландії.

На сьоме місце опустилася Італія. Цікаво, що учаснику з Нідерландів і його запальному хіту “Europapa” прогнозують чи не останнє місце в десятці лідерів. Так, Йост Кляйн посідає восьму позицію. Решта країн-учасниць мають надто низькі показники ймовірності виграшу. Вони або дорівнюють 1%, або є нижчими. Зокрема, зовсім невтішні прогнози має Латвія, яка посідає останню 26-ту позицію у букмекерській таблиці.

Нагадаємо, вже завтра, 11 травня, о 22:00 відбудеться фінал “Євробачення-2024”. У прямому ефірі стане відоме ім'я переможця. Цьогоріч українські представниці виступатимуть на сцені під номером “два”. До речі, такий задум організаторів не сподобався режисерці Таню Муіньо і стало відомо чому.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *