Чому не можна робити селфі із дзеркалом: 8 прикмет про фотографії

Ми вже давно сприймаємо купу фотографій у своїх телефонах як буденність. Але є речі, які непідвладні часові – це прикмети, що пов’язані зі світлинами. Наші предки вірили, що фотографії мають зв’язок з тими, хто на них зображений. Розповідаємо, посилаючись на Pixelinform, які прикмети пов’язані зі знімками, що не можна з ними робити.

Які народні прикмети про фотографії: що не можна з ними робити

  • Розбита рамка. Наші бабусі-дідусі вірили, що розбита рамка – не до добра, особливо коли вона ненароком падала зі стіни. Якщо це знімок подружжя, то можлива сварка чи навіть розлучення. Коли це світлина померлої людини, тоді треба йти до церкви і ставити свічку, бо душа покійника потрапила до пекла і страждає.
  • Портрети померлих. Не варто вішати портрети покійних родичів на стіни чи ставити на видні місця, бо вони мають “мертву” енергетику. У домі, де є такі фото, можуть бути постійні конфлікти й неприємності.
  • Фотосесії перед весіллям. Не варто робити фото перед одруженням, оскільки можна злякати сімейне щастя. А ще у день весілля нареченим не радять дарувати одне одному фото – це до розставання.   
  • Фотосесії вагітних. Наші предки були переконані, що вагітним жінкам не можна фотографуватися, бо це може нашкодити жінці та малюкові. Оскільки в цей період жінка дуже вразлива, тому їй треба берегти себе та ненароджену дитину від злих язиків й очей.
  • Знімки у соцмережах. За народними повір’ями фотографія має тісний зв’язок з душею того, хто на ній зображений. Тому через світлини, які розміщено в соцмережах, можна підключитися до енергополя людини та впливати на неї. Особливо вразливими є діти, тому їхні личка краще приховувати якимись смайликами.
  • Селфі в дзеркалі. Дзеркала накопичують енергетику всіх людей, які в них дивляться. Наші предки вірили, що дзеркала також є порталами в царство мертвих. Тому душа того, хто фотографується в дзеркалі, може запросто потрапити в інший світ.
  • Знищення фотографій. Світлини мають енергію тих, хто на них зображений. Тому їх не варто палити чи розривати, бо невідомо, якої шкоди можна завдати людям подібними діями.
  • Фото сплячих. Забороняється робити фото сплячих людей. Уві сні людина стає беззахисною, тому на неї можна накликати біду.

Читайте також:

Як прогнати всіх павуків з оселі: небажані гості повилітають, наче ошпарені

Яким жінкам за знаком зодіаку не варто працювати на звичайній роботі: чим краще займатися

Як урятуватися від спеки, якщо вдома немає кондиціонера: 17 дієвих порад

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *