Росіяни намагаються убезпечити Кримський міст: у ЗСУ кажуть, що це неможливо

Російська окупаційна армія намагається вибудовувати чергові “паркани”, щоб захистити Кримський міст. Втім, їм це не допоможе.

Про це заявив речник Військово-морських сил Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону.

З його слів, “ворог намагається весь час якийсь черговий паркан побудувати”. Втім, навряд чи вдасться його захистити. Плетенчук зауважив, що для росіян проблема в тому, що повністю перекрити Керченську протоку вони не можуть. Адже там відбувається мореплавство під іноземними прапорами.

“Захистити не можуть на 100%, бо ніщо не можна захистити на 100%, якщо є бажання, щоб це знищити”, – сказав представник ВМС.

Він також зауважив, що російські окупанти відновили роботу Керченської паромної переправи після удару. Втім, як довго вона працюватиме – питання, каже Плетенчук. І додає, що переправа “приймає на себе більше як три четверті вантажів”.

За його словами, саме паромна переправа забезпечує російське військове угрупування в Криму і на півдні України. А тому, зауважив речник ВМС ЗСУ, – це “законна військова ціль”, – сказав він.

Як повідомлялося, окупаційні війська Росії розмістили у тимчасово окупованому Севастополі поруч із пляжем установку ЗРК “Тор М2КМ”.

Читайте провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *