Руслані Писанці виповнилося б 58: вдівець зірки показав, який пам’ятник їй встановив

Сьогодні, 17 листопада, день народження б відсвяткувала ведуча та акторка Руслана Писанка. Їй мало б виповнитися 58 років.

Декілька тижнів тому вдівець зірки Ігор Ісаков перепоховав прах дружини – разом з мамою Писанку поховали на Берковецькому кладовищі у Києві.

Сьогодні ж Ісаков встановив на могилі дружини і тещі пам'ятник. В день народження артистки на кладовище приїхали й друзі та колеги Писанки. Серед присутніх були ведучі Єгор Гордєєв, Руслан Сєнічкін, режисерка Наталія Ворожбит та директорка департаменту ранкового мовлення “1+1” Юлія Жмакіна, пише oboz.ua

На пам'ятнику Руслана Писанка підписана як Писанко Руслана Ігорівна, Писанка – це творчий псевдонім знаменитості.

Ісаков поділився, що за життя їм з Русланою практично не вдавалося святкувати вдома – часто в цей день його дружина була на гастролях чи зніманнях. Якщо вистави відбувалися не в Києві, Ігор їхав до коханої в інше місто. Сьогодні ж Ісаков планує зібратися з друзями Руслани і згадати приємні історії, пов'язані з нею:

” Я поки що не знаю, як проведу сьогоднішній день. Швидше за все, поїдемо з друзями, які прийшли до Руслани сьогодні, до нас додому, якщо вони матимуть час. Посидимо трохи, позгадуємо”, – поділився Ісаков.

Нагадаємо, раніше вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів, чому вирішив перепоховати прах дружини. До цього він перебував у крипті Спасо-Преображенського собору.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *