Жінка заробила гроші, пожалівшись на свого сусіда: “Знадобилося декілька кліків”

Британка похизувалася, як поклала до кишені 700 фунтів стерлінгів (36 тисяч гривень) після того, як пожалілася на свого сусіда.

Про це пише Daily Record.

Аєша зі Сметвіка, Вест-Мідлендс, заявила про покинутий будинок до компанії, що сплачує гроші населенню за повідомлення про занедбану власність в Англії. 29-річна менеджерка зв'язалася з YouSpotProperty.com після того, як їй набридло “більмо на оці сусіда”.

Вона пояснила: “Ми знаємо від сусідів, що власник колись жив у ньому багато років тому, але протягом останніх п'яти років, поки ми жили по сусідству, будинок залишався незайнятим – він повертався, можливо, раз на рік лише щоб підмести ганок”.

Вона сказала, що жодних дій вжито не було, і врешті-решт самоскиди почали викидати сміття, зокрема матраци, в саду. Жінка додала: “Ми знали, хто був власником, і намагалися його вистежити, але він не відреагував на жодне з наших занепокоєнь, до нашого великого розчарування”.

Коли Аєша вперше повідомила про будинок минулого року, вона отримала ваучер на 20 фунтів стерлінгів. За умовами компанії, якщо нерухомість відповідає критеріям (вона перебуває у приватній власності, не виставлена на продаж і останнім часом не подавали жодних заявок на дозвіл на будівництво), то людині, яка попередить, спочатку надається ваучер на 20 фунтів стерлінгів або для M&S, або для Amazon. Однак, якщо YouSpotProperty.com потім купить будинок, ця людина отримає частку в один відсоток вартості нерухомості, до 10 000 фунтів стерлінгів.

Після того, як нерухомість була упорядкована і виставлена на продаж, Аєша сказала, що була приголомшена, коли отримала електронного листа, в якому йшлося, що вона стоїть у черзі за 700 фунтів стерлінгів.

Все, що вона зробила, це сфотографувала будинок та завантажила її на сайт компанії, а її працівники провели власне розслідування.

Жінка також поділилася, що витратить гроші на вечірку з нагоди 30-річчя.

Нагадаємо, хлопець дізнався про зраду коханої та влаштував собі розкішну відпустку за її кошти. Він вигадав для неї “ідеальну помсту”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *