Жінка спіймала “огидну” сусідку на гарячому, встановивши камеру: що та робила (фото)

Жінка була розлючена після того, як упіймала на камеру відеоспостереження сусідку, яка неодноразово робила “огидну” справу.

Про це пише Daily Star.

38-річна Айга Колосова мешкає у британському місті Грейвсенд. Минулої зими жінка вперше помітила регулярні відкладення екскрементів собаки біля свого будинку. Відтоді вона стверджує, що неодноразово бачила, як одна й та сама жінка викидала фекалії свого собаки – завжди в одному й тому ж місці.

За словами Айги, винуватиця, ймовірно, вважала, що її ховає від людських очей дерево. Однак власниця будинку не лише бачила жінку, але й зняла її на відео.

Айга сказала: “Ми бачили, що новий пакет для калу з'являвся через день протягом декількох місяців, і коли ми подивилися відеозапис, то побачили, що вона це робить. Це не завжди відбувається послідовно, але це відбувалося протягом тривалого часу. Там є велике дерево, яке закриває вид з вікон нашого будинку і наших сусідів, і вона, напевно, думає, що ніхто не бачить, коли вона кидає туди пакети”.

На відео, яке записала Айга, видно, як невідома жінка, повністю одягнена в чорне, вигулює маленького білого собаку вулицею. Потім вона викидає пакет з фекаліями на дорогу і продовжує свою прогулянку тротуаром.

Айга опублікувала відео на Facebook з підписом: “Я вважаю це огидним. Будь ласка, викидайте це в урну. Він не такий важкий, щоб донести його до найближчого смітника”.

Після того, як відео було опубліковано в Мережі, Айга каже, що не помітила нового пакетика. Вона вважає, що цілком можливо, що сусідка побачила цей відеозапис.

Нагадаємо, дівчина “спалила” бойфренда на зраді завдяки одному застосунку. Його реакція була “безцінною”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *