Христина Соловій нецензурно вилаялася на колишню назву українського міста і нарвалася на хейт

Українська співачка Христина Соловій втрапила в скандал після свого виступу у Чорноморську на заході “Виделка fest”.

Річ у тім, що у перерві між піснями артистка заговорила про попередню назву міста Чорноморськ – Іллічівськ – і просто зі сцени назвала її “повною х*йн*ю”. Після цього разом з публікою, серед яких також були діти, вона гучно декілька разів проскандувала вже нову декомунізовану з 2016 року назву міста – Чорноморськ. Водночас знаменитість наголосила, що вона не мала злих намірів.

“Скажіть, будь ласка, тільки пообіцяйте, що ніхто зараз не буде ображатися. Я з добром! Як називалося ваше місто до того, як його перейменували? Іллічівськ? І що, вам це подобалося? Повна ху*йн*!”, – промовила зі сцени Соловій.

Після оприлюдненого відео з концерту у Мережі розгорівся справжній скандал. Юзери почали дорікати Христині, що такий вигук був вкрай невдалим і насправді зачепив жителів міста. До того ж вони наголосили, що варто було бути обачнішою принаймні тому, що в залі були діти.

  • Так поводитися в гостях – себе не поважати
  • Русня не почула, а ми, корінні жителі, почули і це неприємно!
  • До чого це запитання взагалі? І ця лайка зі сцени…
  • Це ж треба так, приїхати в чуже місто і казати на нього “х*йн*”. Краще б просто співала

Нагадаємо, нещодавно Христину Соловій звинуватили у надто вульгарних танцях на сцені з Іриною Білик – у Мережі також з'явилося відео.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *