Чоловік, якому відмовляли жінки, схуд на 116 кг і шокував невпізнанним виглядом – відео до і після

Чоловік, який стверджує, що його не сприймали жінки через його розміри, виставив напоказ свою приголомшливу трансформацію.

Д’Анджело Саваж опублікував в Instagram відеомонтаж, який демонструє його неймовірний шлях до схуднення, завдяки якому він став особистим тренером з фітнесу. У його біографії на платформі з гордістю зазначено, що він скинув колосальні 116 кг, схуднувши зі 194 кг до 78.

“Вибач, ти не в моєму смаку”, – йдеться у підписі до першого фото, де Саваж постав перед дзеркалом у своїй максимальній вазі. Наступний знімок фіксує перші дні його тренувань зі словами: “Все ще ні”. Коли трансформація набирає обертів, третій знімок показує задоволеного Д’Анджело, але все ще в парі зі зневажливим “Ні”. Потім кліп переходить до свіжих сцен, де повністю перетворений Саваж займається у спортзалі, зовсім не схожий на хлопця з попередніх знімків.

Його зміни принесли йому солідну кількість підписників – понад 65 000, а шанувальники явно в захопленні від його успіхів.

  • Ти і раніше був гарним, але зараз маєш приголомшливий і супер здоровий вигляд!
  • А тепер ти всім до смаку! Вітаю! Дивовижне перетворення
  • Обожнюю результати твоєї важкої праці! Продовжуй
  • Все, що я бачу, це гарну душу! Пишаюся тобою

Нагадаємо, 32-річна жінка схудла на 90 кг після того, як її не забрав рятувальний гелікоптер. Тепер вона важить 57 кіло і похизувалася своїми фото до і після схуднення.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *