Донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта публічно відмовилася від прізвища батька

Названа донька зіркового експодружжя Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Захара, схоже, більше не хоче мати нічого спільного зі своїм батьком.

Днями 18-річна дівчина приєдналася до жіночого товариства Альфа Каппа Альфа у коледжі Спелман. Коли вона виступала на церемонії, вона назвалася Захарою Марлі Джолі, спеціально опустивши зі свого подвійного прізвища “Пітт”.

“Мене звуть Захара Марлі Джолі. І я приземлилася із Золотого штату в місті, повному ангелів: Лос-Анджелесі, Каліфорнія”, – прокричала дівчина на церемонії, пише People.

Юзери звернули увагу, що Захара проігнорувала прізвище свого батька Пітт:

  • Я ні на що не натякаю, але я чутко помітив, що Захара не згадала Пітт у своєму прізвищі
  • Хм, Захара сказала, що її прізвище Джолі, а не Джолі-Пітт
  • Я хочу, щоб люди поважали її як людину, яка щойно вголос сказала своє ім'я: Захара. Марлі. Джолі. Нуль згадок прізвища Пітт

Зазначимо, що наразі Захара навчається на другому курсі жіночого коледжу Спелман в Атланті, штат Джорджія.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт розлучилися сім років тому. У них є троє біологічних дітей – Шайло, якій зараз 17 років, та близнюки Вів'єн та Нокс, яким зараз 15 років.

Також у них є двоє всиновлених дітей – Захара, якій 18, та Пакс, якому 19 років. Також Бред всиновив сина Джолі Меддокса, якого акторка взяла до родини до зустрічі з Піттом.

Подейкують, що 2021 Меддокс першим викреслив зі свого паспорта прізвище Пітт. За прикладом брата тепер, схоже, вчинила Захара.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *