У Курській області ворог запровадив “режим надзвичайної ситуації”

На тлі інформації від російських пропагандистів про нібито прорив ЗСУ через півтори доби після початку подій у Курській області запроваджено “режим надзвичайної ситуації”.

Про це повідомив виконувач обов'язків губернатора регіону Олексій Смирнов. Він зазначив, що “складна оперативна ситуація зберігається у прикордонних районах області”. За словами місцевої влади, режим надзвичайної ситуації запровадили для “ліквідації наслідків заходу на територію регіону ворожих сил”.

Натомість російські Z-пропагандисти продовжують “завивати” про те, як у них все погано.

“Прогноз на ніч. Курська область. Поки що все погано, дуже погано і гірше бути не могло. До стабілізації ситуації ще далеко”, – зазначив один з ворожих “військкорів”.

Нагадаємо, що вчора, 6 серпня, російські пропагандисти повідомили про нібито рейд українських сил до Курської області РФ. Українська сторона цю інформацію досі не коментує.

Сьогодні вранці російські “військкори” заявляли про втрату чотирьох населених пунктів у Курській області. Вони скиглять про стрімке просування ЗСУ і показують, що Суджа тепер стає схожою на Бахмут та Авдіївку.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *