“Всі озлоблені, перестріляють одне одного”: окупант про настрої у своєму підрозділі (перехоплення)

Головне управління розвідки опублікувало чергове перехоплення розмови окупантів.

Загарбник зателефонував до свого друга, очевидно, теж військового РФ, і розповів про низький морально-психологічного стан у своєму підрозділі.

Росіянин розповів про масовий алкоголізм у лавах російської армії. За його словами, 80% солдат в підрозділі зловживають алкогольними напоями. Це призводить до постійних конфліктів.

“Мені працювати навідника дали… Він напевно раніше “торчок” (наркоман. – Ред.) раніше був. Ну, диб**оїди кінчені. Я кажу, я їб**ь нах*й з ними куди поїду”, – зазначив окупант.

Росіянин скаржиться, що ні його, ні інших співслуживців не відпускають у відпустку і навіть не дають вихідний.

“Нас в увал не відпускають, бо бояться зап'ятисотитися (дезертирство. – Ред.) і знову ж п'яні всі. Всі озлоблені. Тут якщо зброю роздати, всі між собою перестріляються”, – каже загарбник.

Крім того є невдоволення рівнем грошового забезпечення (значно менше обіцяних 195 тис.) та затримками при його виплатах.

Раніше окупант розповів про великі втрати у підрозділах російської армії, що діють на Авдіївському напрямку. За його словами, загиблих вивозять “Камазами”, а пораних стільки, що їх уже розміщують у цивільних лікарнях, але навіть там не вистачає місця.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *