Анастасія Приходько прокоментувала друге вінчання з чоловіком: “Це дуже великий гріх”

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася подробицями особистого життя.

Так, на початку вересня виконавиця заінтригувала новиною про друге вінчання. Таке припущення фани зробили після того, як Анастасія поділилася в Instagram низкою романтичних фото з чоловіком Олександром з храму. Проте у коментарі “ЖВЛ представляє” зірка спростувала інформацію. Як виявилося, з нагоди 11-ї річниці шлюбу вони прийшли до церкви не обвінчатися, а просто поновити обітниці. Співачка навіть замислюється над тим, щоб у майбутньому зробити це частиною родинної традиції з коханим.

“Дуже багато людей пишуть мені, що ми вдруге повінчалися. Вдруге вінчатися – це дуже великий гріх. Ніхто над нами корони не тримав, у мене був просто віночок з коралів. Ми сказали собі, якщо ми вже більше ніж 10 років пройшли, то треба ще 10 років, як мінімум. Це було дуже спокійно, романтично і органічно”, – пояснила Приходько.

Нагадаємо, нещодавно увагу прихильників Анастасії Приходько привернула її афіша з концертом з незвичним політичним гаслом у Молдові. Іноземна влада вже відреагувала на інцидент і здивувала, як до цього причетна держава-терористка РФ.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *