“Готувалася до змагань”: путінський “Шахед” убив 14-річну Ганну та її маму – що відомо

Під час одного з останніх таких ударів один з “Шахедів” здійснив пряме влучання у приватний будинок спального району, де перебувала родина з чотирьох людей. Помешкання загорілося, тому шансів врятуватися у його мешканців не було. Внаслідок цього загинула ціла родина – 14-річна Ганна Кушнарьова, її 42-річна мати та 54-річна тітка.

За даними поліції Сумщини, вижив лише батько дівчинки. Він зараз перебуває в лікарні, де бореться за життя. Як відзвітували правоохоронці, удар був настільки потужним, що внаслідок пожежі від будинку залишилися лише декілька стін. Крім того, були пошкоджені сусідні будинки та автівки.

В сумській школі №27, де навчалася Ганна Кушнарьова, ТСН.ua розповіли, що це була одна з найкращих учениць.

“Ми вчора дізналися про загибель нашого випускника, він був нашою зіркою футболу”, – розповідає, ледь стримуючи сльози, директорка школи Ольга Плотницька.

“Сьогодні сталася трагедія з дівчинкою. Ганна була розумничкою, переживала через усе, дуже любила тварин, брала участь у виставках. Вона була життєрадісною дитиною. Було пряме влучання “Шахеда”, пожежа була страшною. Дитина з матір’ю згоріли…” – розповіла нам Ольга Федорівна.

Ті, хто знав цю родину, кажуть, що в загиблої дівчинки було багато планів на життя. В листопаді вона планувала брати участь разом зі своєю собакою Юмою у змаганнях.

“Сьогодні, 22 жовтня 2024 року, внаслідок нічного влучання ворожих безпілотників у житлові будинки приватного сектору в Сумах загинула наш юний кінолог, спортсменка Анна Кушнарьова, яка займалася аджиліті в сумській команді “Адреналін” у м. Суми. На останніх змаганнях у Києві у вересні місяці вона стояла на п'єдесталі пошани зі своєю Юмою і дуже цьому раділа, сподівалася приїхати в листопаді на наступні змагання, але російські військові її вбили. Їй було всього 14 років. Разом з Анною загинули її мати та тітка. Її батько та собака Юма перебувають у тяжкому стані в лікарні. Ми висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Анни…” – повідомили у громадській організації “Кінологічна спілка України – Ukrainian Kennel Union”.

Цю трагедія прокоментували в соцмережах сотні дописувачів. Більшість з тих, хто відреагував на дописи про родину Кушнарьових, висловилися на адресу тих, хто запускав “Шахеди”, одним словом: “Нелюди”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *